Want your
own Fotopage?







 
RASIDAH's FotoPage

By: Shida Shida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Sep-2008 03:40 Email | Share | Bookmark
Sukan Tahunan Tadika Az-Zahrah Dengkil

Malaysiaku Gemilang....
Mencari² di mana Aliff....
Tu dia...
Sementara menunggu giliran bermain.
 
Ngan mama....
Acara tarik tali kanak².
Acara tarik tali dewasa
Ada peluang nak menag ke idak nih...
 
 
Sukan tahunan kini kembali lagi.
Waahhhh...seperti biasa ayah & mama yg begitu bersemangat bila Aliff nak bersukan. Tahun lepas rumah kuning tahun ni rumah merah pula.

Tanya Aliff, acara apa yg dia masuk...gelek tayar jer. Aik, tahun lepas masuk gelek tayar tahun ni pun gelek tayar jugak ker?

Seperti biasa, sebelum acara sukan bermula, kanak² Tadika Az-Zahrah senamrobik terlebih dahulu.

Ini dia aksi Aliff dan rakan² ketika senamrobik.






Rupanya dia masuk 2 acara, Guni² ku lari lagi dan Gelek² Tayar. Malangnya ayah yg terlampau excited memberi sokongan kepada Aliff supaya berlari dgn lagi laju telah terlupa nak snap gambo...aparaa.....kamera kat tangan dia ....

Yg seronoknya Team Aliff menang...yahoooo..
Team Rumah Merah acara Guniku Lari lagi, apsal anak aku yg paling kecik sekali? Errmmm...kurang khasiat ke apa...



Ini acara Tarik Tali kanak², pakcik ni nak main tipoo ekk....


Tarik Tali dewasa, 2 tahun berturut² ayah tak menang w/pun pakcik yg badan besar tu team ayah.
Tarik Yah tarikkk....


Apa sajelah aksi si Aliff nih...


Aliff & Nuha bersama hadiah yg dimenangi dan ibu masing².


Mama pun menang tau, acara ibu Lari Bawak Bola Pingpong dengan sudu....he...he..he....


Kami menunggu cabutan bertuah, kalau dapat best jugak tapi seperti biasa, tak lekat...ahaks...

Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar.

Berjumpa lagi sukan tahun hadapan.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net